זוהי תרופה עתיקת יומין, שנמצאה בשנת 1972 כתובה בכתב חרטומים על גבי טבלאות חרסינה בהרי טיבט באחד מבתי המקדש הבודהיסטים. הכתב פוענח בשנת 1976.
השפעות
תומך בניקוי הגוף מהצטברות עודפי שומן
משפיע על חילוף החומרים
משפיע על גמישות כלי הדם
משפיע על קרישת דם (טרומבוזה)
תומך בהתקפי לב והסתיידות עורקים
משפיע על כאבי אישיאס
השפעתו ניכרת על מחלות כגון: נזלת כרונית, יתר לחץ דם, דלקת ריאות, ברונכיטיס, אולקוס, קיבה ומעי גס
תומך בתופעות של מיגרנות וכאבי ראש
עוזר בהורדת בצקות באזורי גוף שונים
עוזר בבעיות ראיה
תומך בפוטנציאל המיני
אופן ההכנה והשימוש
אופן ההכנה
לערבב 350 גר’ שום קלוף מרוסק (רצוי לרסק בכלי חרס עם כף עץ) עם 200 גר’ אלכוהול 95%. לסגור היטב בכלי זכוכית או חרס ולשמור במשך 10 ימים במקרר. ביום ה- 11 לסנן היטב ולשמור במקרר עוד יומיים את הנוזל המסונן.
אופן השימוש
בעשרת הימים הראשונים לשתות מעורב בתוך 50 גר’ חלב לפני האוכל על פי הטבלה המצורפת. מהיום ה- 11 מוסיפים לחלב 25 טיפות יום יום, 3 פעמים לפני הארוחות עד גמר המשקה.
הערות
על פניו נראה כי זאת תרופת פלא, אך יש לזכור כי הפלא הוא האדם ואופן תגובתו למשקה. לכן כל המתנסה לוקח אחריות על עצמו, כפי שכל תחום הרפואה הטיבעית הוא ככדור במגרשו של המטופל.
אין לחזור על הטיפול לפני תום חמש שנים.